bezorgen

Jill en Rose

Onze pakketten worden bezorgd met DHL. We leveren alleen aan adressen in Nederland.

Voor de verzending hanteren wij een bijdrage in verzend- en verpakkingskosten van € 5,95.

Het is mogelijk je bestelling op een ander adres te laten afleveren of op een DHL Servicepoint. Tijdens je bestelling kun je, indien gewenst, een alternatief adres ingeven.

DHL bezorgt de bestelling in de meeste gevallen binnen 2 tot 3 werkdagen (maandag is geen werkdag, zaterdag wel). Je kunt de status van je bestelling volgen via “Track & Trace”.

Het pakje wordt tussen 12.00 en 18.00 uur bezorgd. In geval van “niet thuis” kan het voorkomen dat de chauffeur het ’s avonds tussen 18.00 en 21.00 uur opnieuw probeert.
Als de geadresseerde niet thuis is op het moment van aflevering en DHL kan het pakje ook niet bij de buren afgeven, dan laat DHL een bericht achter en probeert het later opnieuw (maximaal 3 keer). Kan DHL het pakje na 4 afleverpogingen definitief niet afleveren of het pakje wordt geweigerd, dan wordt het pakje retour gestuurd naar de afzender.

Wat is een DHL SERVICEPOINT?
DHL SERVICEPOINT is een locatie bij jou in de buurt waar je pakjes kunt ophalen en/of verzenden. Vaak is het DHL SERVICEPOINT gevestigd in een winkel en kent ruime openingstijden. Dus ook ’s avonds en/of in het weekend!